EN VÅR OCH EN SOMMAR

 

-3mWZJUDASBJumVnNfEUSTPH7F6a-e8YwB1wyCdLykI

Hej kära bloggläsare,

den här våren och sommaren har gått absurt fort. Kanske blir det så när man gör lite många saker på samma gång. Som att flytta, byta jobb, ha en son som får lunginflammation och blir mycket sjuk och hamnar på sjukhus i två veckor, börja på ny bok, komma in i nya rutiner och en ny stadsdel.

Den här har verkligen varit förändringarnas år som jag har toppat med att tatuera mig vid fyrtiofem års ålder och bli vegan (efter att ha sett några otäcka dokumentärer om djurfabriker både svenska och utländska). Det ska bli spännande att se vad hösten har att bjuda på men personligen kan jag känna att det vore skönt med lite mindre dramatik i alla fall i verkligheten.

waUEpM4UgpPCr-MTGIA9-L7SwjYVYWrk0evpRl1c2qQ

Dramatik på andra plan ser jag fram emot. Jag skriver nu på uppföljaren av min ungdomsbok ”Homecoming Queen” som går under arbetsnamnet ”Ni kommer att sakna mig när jag är borta” samt en ny vuxenroman. Jag ser även mycket fram emot att skriva tv-drama och vara manusförfattare för första gången i en ny dramaserie som jag är en av skaparna av. Ett än så länge ganska hemligt men mycket spännande projekt som jag hoppas kunna berätta mer om snart.

Träningen har gått trögt även om jag har sprungit en hel del i sommar, siktet är Stockholm Marathon 2015 så jag känner än så länge ingen panik men jag vet hur fort tiden går och att det tar tid att bygga upp sin form men desto fortare att tappa den vilket jag har fått erfara.

GsmIl4aKNtybVRbirgD8BTYxjTqpDVskDsT8DuD8Av8

Så här såg det ut en av sommardagarna när jag sprang runt Årstaviken och det var så varmt att jag hoppade i plurret och sen sprang vidare. Något förvånade morgonbadare undrade vad det var för galning som kastade sig i i träningskläder.

Sommarens höjdpunkt blev resan till Berlin tillsammans med sonen. Här teleporterar jag mig till 70-talet på DDR-museet!

YA3_tiTFLqp-lAVikcYpZ4Qis7OQPPU-yY50Ni7U0og