MAGIC MOMENTS

Igår höll jag en författarföreläsning för en massa intressanta människor. Efteråt fick jag möjlighet att prata skrivprocess och bokdrömmar med en del av dem vilket var väldigt inspirerande och roligt. Det är alldeles för många människor som går med bokdrömmar utan att göra något åt dem eller har påbörjade manus i skrivbordslådan som de inte avslutar eller kommer till skott med att skicka in till förlag. Min övertygelse är att det ofta handlar om att övervinna dåligt självförtroende och att orka hela distansen. Att inte ge upp även när man kritiserar sin text. Oavsett om man är publicerad eller inte så ifrågasätter man det man skriver hela tiden. Det gäller att ändå fortsätta framåt. Jag hoppas att jag kunde peppa och inspirera några av dem att följa sina bokdrömmar!

IMG_5890

Och apropå magiska ögonblick och bokdrömmar. Idag kom min fjärde bokbebis från tryckeriet. Homecoming Queen som är min första ungdomsroman. Jag vet inte varför, men denna gång kändes det extra speciellt att hålla min färdiga bok i min hand. Fantastiskt och lite vemodigt på samma gång. En blandning av stolthet och tomrum. Jag saknar redan att skriva om mina karaktärer som jag levt med i över ett års tid. Känt med. Skrattat och gråtit med. Det är som om boken nu flyttar hemifrån, ska flyga själv och lämna boet, jag har gjort vad jag kan med den och nu är den så färdig som jag förmått att göra den. Jag hoppas den klarar sig bra där ute och att läsare kommer att få glädje av den.

Lycka till ute i den stora världen min älskade lilla bokbebis. Kanske ses vi igen!

IMG_5894

Och här, lite Magic Numbers, som jag gillar att skriva till.