TACK & BACKLASH

Tusen tack kära bloggvänner för alla fina kommentarer! Era inlägg både värmer och peppar mig att fortsätta min träningsresa.

Jag hade en grandiost smärtsam träningsvärk och stapplande gångstil för precis en vecka sedan. Kunde knappt ta mig ur sängen på söndagmorgonen efter Stockholm Marathon eller för den delen ta på mig strumporna, ändå är den där postmaratonvärken kanske bland det härligaste som finns. Att känna att kroppen har tagit ut sig i varenda muskel, gjort precis allt och lite till. Värken är ett kvitto på vad kropp och själ har åstadkommit och ganska så ljuvlig.
Jag fortsatte att gasa under veckan och satt i hästsadeln redan på måndagen (rekommenderas icke) och körde på i 180 med jobbresor, tv-pitchar och bokmanus trots att jag kände att jag hade något i kroppen. Med en frilansares precision gick jag således in i sjukväggen på nationaldagen och har varit sängliggandes med en praktförkylning en stor del av helgen.

Förutom förkylningen känns kroppen nu helt återställd, musklerna mår bra igen, ingen känning i knäet (peppar peppar) och jag längtar efter att komma igång och springa igen så snart jag är frisk.

Tänk vad spännande ändå. Nu börjar vägen mot Stockholm Marathon 2014! Om knappt en vecka är det dessutom dags för en ny tävling i Stockholm – Söder Runt – om kroppen är frisk kommer jag att springa!

Och här utsikten från hästryggen häromdagen. Väldigt mysigt att rida i skogen nu.
2013-06-08 15.17.05-1

Sist men inte minst så kan jag skryta med att min nya ungdomsbok fick en fin recension i Dagens Nyheter förra veckan. Hurra!
2013-06-04 08.11.15