PJUCK

Coachen kom förbi häromdagen med en överraskning! Nya skor! Förutom en bra kompisrunda provsprang vi dessa nya pjuck från Reebok som var sköna och lätta på foten. Mindre lätt kändes dock jag själv. Har svårt att fatta att jag sprungit ett maraton för inte jättelänge sedan, visserligen var det i snigelfart och på håret att det gick, men ändå ett maraton. Kroppen är tung och inte riktigt med mig. Försöker att inte tänka för mycket på det utan våga lita på att så länge jag är frisk så kommer jag att hitta tillbaka till formen så småningom. Har inte jättemycket motivation heller på springfronten just nu men även där försöker jag lita på att det kommer att komma tillbaka.

IMG_7667

I övrigt just nu rivstart på hösten med väldigt mycket jobb och olika åtaganden. Mitt andningshål i vardagen är hästarna och i lördags var jag ute på en ritt med fina Sofia!

IMG_7687