GREJER PÅ G

Halloj!

Det känns jättekul att äntligen kunna berätta lite mer om den tv-serie som jag har jobbat med en längre tid och utvecklat tillsammans med min svägerska Clara Herngren och min bror Felix, nämligen Bonusfamiljen! I nästan två års tid har vi arbetat med det här projektet och nu är äntligen inspelningarna igång. Jag skriver manus tillsammans med bland andra Calle Marthin, Jesper Harrie och Mike Syrén och det är fantastiskt att få jobba med så många roliga och smarta människor och med en idé som man själv varit med och utvecklat och tror så mycket på. Både jag, Clara och Felix har erfarenhet av att leva i bonusfamilj och tar med oss det in i arbetet med den här dramakomedin som förhoppningsvis blir både rolig, tankfull och gripande. Några av rollerna görs bla av Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Petra Mede, Lill-Babs, Johan Ulveson och Ann Petrén. En otroligt grym cast!

Här ser ni Clara och Barbro.

11887268_1657416884542118_87463646_n

Och Felix in action på inspelningsplatsen.

11918028_1637875319786411_331701703_n

Här kan man läsa mer om serien:

SVT

AFTONBLADET

EXPRESSEN

En annan tv-serie som jag har varit med och skrivit är komedin Älskade Östermalm med David Hellenius i huvudrollen som kommer att gå på TV4 i vår.

images

Ett fantastiskt roligt projekt som jag är väldigt glad över att få ha varit en del av och ett härligt gäng både framför och bakom kameran.

DN

Jag jobbar också på för fullt med min ungdomsbok som kommer nästa år, en ny vuxenroman och ytterligare ett bokprojekt som jag hoppas kunna berätta mer om snart. Full rulle med andra ord! I övrigt så njuter jag av hösten som förmodligen är den årstid som jag gillar allra bäst och kan identifiera mig med. Jag har varit sjuk en del och min löpning är i mer ofas än någonsin. Just nu handlar det återigen om att försöka hitta tillbaka till glädjen i att springa snarare än att prestera och kuta lopp. Positivt är att jag faktiskt känner att det börjar bli roligt igen och att det drar lite i tävlingstarmen. Vi får se hur det går…