Min veganresa

unspecified

Hej kära läsare!

Känner ni våren? Det gör jag! Det känns verkligen som om jag har legat och sovit i en grotta (fast jag har jobbat mer än någonsin) och nu kommit ut ur mitt bo. Och i samband med det känns det bra med lite städning. Därför är bland annat min hemsida under omgörning och ska förhoppningsvis inom kort träda fram i ny skepnad.

Roliga saker är i alla fall på gång och mycket av det kommer att synas framförallt nästa år då jag kommer ut med en ny ungdomsroman och en faktabok om bonusfamiljen, en slags guide och handbok för hur jag själv och andra har gjort för att få sina bonusfamiljer att funka. Dessutom kommer dramaserien, Bonusfamiljen, som jag, min svägerska Clara Herngren och min bror Felix står bakom. Inspelningen är klar och resultatet kan ni se på SVT våren 2017, undertiden smider vi nya planer för en andra säsong.

I nya numret av Amelia som är ute just nu kan man läsa om min resa från köttälskare till vegan där jag skriver om mitt första år. Jag blev vegan av etiska och miljömässiga skäl för två år sen och det var svårt i början men sen blev det lättare och till och med gott!

IMG_2891