Min veganresa

unspecified

Hej kära läsare!

Känner ni våren? Det gör jag! Det känns verkligen som om jag har legat och sovit i en grotta (fast jag har jobbat mer än någonsin) och nu kommit ut ur mitt bo. Och i samband med det känns det bra med lite städning. Därför är bland annat min hemsida under omgörning och ska förhoppningsvis inom kort träda fram i ny skepnad.

Roliga saker är i alla fall på gång och mycket av det kommer att synas framförallt nästa år då jag kommer ut med en ny ungdomsroman och en faktabok om bonusfamiljen, en slags guide och handbok för hur jag själv och andra har gjort för att få sina bonusfamiljer att funka. Dessutom kommer dramaserien, Bonusfamiljen, som jag, min svägerska Clara Herngren och min bror Felix står bakom. Inspelningen är klar och resultatet kan ni se på SVT våren 2017, undertiden smider vi nya planer för en andra säsong.

I nya numret av Amelia som är ute just nu kan man läsa om min resa från köttälskare till vegan där jag skriver om mitt första år. Jag blev vegan av etiska och miljömässiga skäl för två år sen och det var svårt i början men sen blev det lättare och till och med gott!

IMG_2891

3 svar på ”Min veganresa

 1. He Makes Money Online WITHOUT Traffic?

  Most people believe that you need traffic to profit online…
  And for the most part, they’re right!
  Fact is.. 99.99% of methods require you to have traffic.
  And that in itself is the problem..
  Because frankly, getting traffic is a pain in the rear!
  Don’t you agree?
  That’s why I was excited when a good friend told me that he was profiting, but with ZERO traffic.
  I didn’t believe him at first…
  But after he showed me the proof, it’s certainly the real deal!
  I’m curious what your thoughts are.
  Click here to take a look >> https://bit.ly/3mOAfVp
  Please view it before it’s taken down.

 2. Webbplatsadministrationen rekommenderar alla besokare till var webbplats att investera i ett innovativt kryptovalutasystem.
  Detta ar 1000 ganger battre an DeFi och ICO.
  Du investerar en gang och far en passiv inkomst pa $ 35 000 per dag.
  https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvk.cc%2Fc5PCxT&sa=D&yb=aj&usg=AFQjCNHBWJnv0UEvuyzTeNb1dQneHmL4Ow
  Detta ar en stor chans for var och en av er att hitta ekonomisk frihet.
  Du kommer inte tro att du kan tjana fran $ 35 000 per dag tills du forsoker sjalv, men nar du forsoker kommer din forsta tanke att vara ”Varfor i helvete jobbade jag lange pa ett lagavlonat jobb om du kan bara investera $ 1000 en gang och leva lyckligt och fa enorm passiv inkomst ”.
  Skynda dig att registrera dig medan nagon inte har tagit dig.
  https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvk.cc%2Fc5PCxT&sa=D&2i=ta&usg=AFQjCNHBWJnv0UEvuyzTeNb1dQneHmL4Ow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *