ROOM WITH A VIEW

Här är utsikten från min skrivarlya. En sån lyx att ha en egen plats att skriva på att jag fortfarande inte riktigt tror att det är sant. Efter att ha skrivit inträngd i ett litet hörn i lägenheten i många år har jag äntligen skaffat mig ett riktigt arbetsrum där jag slipper höra Cartoon Network i bakgrunden eller bli störd vart femte minut av älskade men ack så nyfikna familjemedlemmar. Hit åker jag ofta tidigt på morgonen för att skriva ett par timmar innan jag drar vidare till tv-fabriken och mitt ”dayjob”.

Just nu arbetar jag på en ny vuxenroman som kommer ut våren 2014 på Wahlström & Widstrand. Har snart skrivit mig in i två tredjedelar av boken. Börjar äntligen kännas lustfyllt och inte lika ångestladdat som det ofta gör för mig dom första 100-200 sidorna då alla karaktärer ska sättas och jag själv försöker komma in i berättelsen. Jobbar mot en deadline just nu. Om precis en vecka ska jag lämna en himla massa sidor till min förläggare för feedback. Ställer klockan tidigt imorgon bitti för avfärd mot skrivarlyan.
IMG_3989