ROOM WITH A VIEW

Här är utsikten från min skrivarlya. En sån lyx att ha en egen plats att skriva på att jag fortfarande inte riktigt tror att det är sant. Efter att ha skrivit inträngd i ett litet hörn i lägenheten i många år har jag äntligen skaffat mig ett riktigt arbetsrum där jag slipper höra Cartoon Network i bakgrunden eller bli störd vart femte minut av älskade men ack så nyfikna familjemedlemmar. Hit åker jag ofta tidigt på morgonen för att skriva ett par timmar innan jag drar vidare till tv-fabriken och mitt ”dayjob”.

Just nu arbetar jag på en ny vuxenroman som kommer ut våren 2014 på Wahlström & Widstrand. Har snart skrivit mig in i två tredjedelar av boken. Börjar äntligen kännas lustfyllt och inte lika ångestladdat som det ofta gör för mig dom första 100-200 sidorna då alla karaktärer ska sättas och jag själv försöker komma in i berättelsen. Jobbar mot en deadline just nu. Om precis en vecka ska jag lämna en himla massa sidor till min förläggare för feedback. Ställer klockan tidigt imorgon bitti för avfärd mot skrivarlyan.
IMG_3989

2 svar på ”ROOM WITH A VIEW

  1. Nämen vad roligt att du startar en ”riktig” hemsida! Jag följer ju dina ups&downs på jogg.se, men eftersom jag är både löpar- och boknörd, så ser jag förstås fram emot att följa dig även här! Förstår att det måste vara härligt med en egen skrivarlya, för mig låter det som otroligt lyxigt… fast det är klart – tidigar morgnar med skrivande när man (antar jag) måste vara inspirerad, för att sen dra vidare… du är definitivt värd den! Håller för övrigt alla tummar för att ditt dumma knä håller den här gången! Själv kör jag (hittills framgångsrikt – ta i trä) , precis som du själv verkar planera – med enbart distans o styrka fram till mars-april, sen kommer intervaller o fartlek. Men som sagt – jättekul att få läsa om ditt skrivande!

  2. Hej Lomma-Eva! Tack för pepp och vad kul att min nya blogg-skriv-hemsida är uppskattad! Grattis till att det funkar så bra med din träning. Haft ett litet bakslag själv tyvärr. Återkommer om det på Runnersworld, här är det bara mest tänkt att vara böcker:) Tack igen för ditt peppande inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *