FÖRFATTARE I VÅGRÄTT LÄGE

Vet inte om den här arbetsmöbeln skulle bli godkänd av en ergonom men för mig fungerar den synnerligen bra. Det vimlar ju av ståbord på arbetsplatser men liggstolar tycker jag det är sämre med. Jag skriver ofta i vågrätt läge eftersom det sliter på ryggen att sitta och skriva länge. Så en av mina första åtgärder till mitt skrivrum var att införskaffa den här finfina divanen. Enda problemet är att den ibland är lite för skön och att jag slumrar till.
Divan

Nu tar jag sats inför en intensiv skrivdag. Min deadline närmar sig. Innan dagen är slut ska jag ha levererat 200 sidor bokmanus till min förläggare för genomläsning. Ett av mina största problem är tvivlet och negativa tankar som tyvärr ofta kommer upp under skrivprocessen. Är det här verkligen bra? Eller bara skit? Vem ska läsa det här? Vad håller jag på med) Osv. Då gäller det att göra sitt bästa för att skita i den där lilla djävulen som försöker sabba och bara skriva på. Jag använder ungefär samma mantra som vid ett maraton: ”Fortsätt framåt Moa! Vad kroppen och skallen än säger. Fortsätt framåt!”
May the force be with me!