BIBLIOTEKSBESÖK I KRISTINEHAMN OCH SKRIVARVECKA

Igår var jag i fina Kristinehamn och höll ett författarföredrag under deras Kulturvecka. Det blev en mycket trevlig kväll med en härlig publik! Jag tycker att det är så himla kul att besöka bibliotek och träffa läsare och prata skrivande och böcker. Att vara författare är ju ett ensamt yrke och det ger mig väldigt mycket att få möjlighet att träffa bok-läs-skriv-intresserade människor runt om i landet. Jag älskar verkligen att möta nya människor och att se ny platser. Så tack Kristinehamn!

Om några dagar bär det av till skrivarlyan på Gotland där jag ska ta mig igenom drygt 400 sidor roman och bearbeta min bok som kommer i vår. Det ska kortas, flyttas om, skrivas till och ja, kort och gott fläskas igenom ordentligt och jag kommer helt och hållet att gå in i min skrivbubbla och lämna den verkliga världen utanför. Jag ser fram emot det med lite skräckblandad förtjusning. Det är skönt att verkligen kunna gå in i boken men samtidigt vet jag att det kommer att bli otroligt mycket jobb och att jag kommer att sitta från morgon till kväll. För att palla lär det bli en och annan springrunda också.

Och här några bilder från veckan.

Morgontur i stallet och fodring av pållarna.

IMG_7912

På onsdagen åkte jag till Kristinehamn. Så här vackert var det på vägen.

IMG_7951

Lite senare blev det föredrag.

IMG_7959

Hm. Tycker inte riktigt jag ser lika snajdig ut live som på affischen…

1235161_725853074108631_749067787_n

Älskar bibliotek!
IMG_7976

Just nu lyssnar jag på den HÄR och är tacksam över alla fantastiska vänner, över livet och över kärleken som finns överallt om man bara stannar upp och ser den.

Jag önskar er en härlig fredag så ses vi från Gotland!