MOT PRESSARNA

IMG_9763

Hej kära bloggläsare!

Ber om ursäkt för ett längre uppehåll! Det har varit en rivstart på 2014 av sällan skådat slag bestående av alltifrån byte av jobb (fått nytt dayjob i tv-fabriken som utvecklingschef för produktionsbolaget STO-CPH), slutspurt på min nya roman, utveckling av en dramaserie, flytt och utöver det ungefär trehundrafemtiotusen grejer till. Att mina ögon gått lite lätt i kors är ingen överdrift. Å andra sidan händer det så mycket spännande saker att jag känner mig nyfiken och full av förväntan över vad som komma skall.

IMG_9594

Bara för några dagar sedan blev jag klar med slutkorret på min nya bok Hon hette Jennie som nu har gått till tryck. Hurra!

IMG_9815

Många timmar blir det när man skriver en roman… Det känns som om jag har hållit på med den i evigheter och det ska bli så roligt att få se den inbunden med omslag snart. 17e april är den ute i butik!

IMG_9726

Och här en glimt av mina första månader på 2014.

Jag gick på Ellegala i egenskap av gammal chefredaktör för tidningen med Sofia och Charlotte!

41

Var med i Nyhetsmorgon och pratade otippat om min nyfrälsta kärlek för katter med Jenny Strömstedt!

IMG_9749

Och pratade lite mindre otippat om böcker i Malous Efter Tio (sänds i april), här med världens finaste Ann som sminkade mig!

IMG_9834

Red för sista gången på den här underbara pållen som nu fått komma till en härlig flock med islandshästar på landet!

IMG_9896

En av de vackra morgnarna jag och Ivar haft tillsammans. Att rida ut i gryning, ensam in i en mörk skog, galoppera barbacka på små stigar och bli ett med naturen är en svårslagen känsla.

IMG_9618

På maratonträningssidan har det gått sämre. Jag har varit sjuk en del och jag har haft ett så fullspäckat schema att jag har prioriterat sömn de få timmar jag inte har jobbat. Men nu så, hög tid att kasta mig tillbaka i springspåret igen!