MIN NYA BOK SÄGER HEJ!

God kväll!

Nu har min nya roman kommit tillbaka från tryckeriet och landar i butikerna nästa vecka. Det känns lika overkligt och spännande varje gång när en bok kommer tillbaka inbunden och klar med omslag och allt. Även om jag vid det här laget har läst manuset och skrivit om hundratals gånger (ja, så känns det i alla fall), så är det liksom först när boken är tryckt som det är på riktigt.

Här är det lilla undret. Hoppas ni kommer att gilla min nya bokbaby!

IMG_0137

IMG_0140

Och så här många bokbebisar har det hunnit bli genom åren (och två antologier). Hela fem stycken.

IMG_0138

Jag är också igång och skriver på en ny bok. Eller två nya böcker rättare sagt. En ungdomsroman som är en uppföljare på Homecoming Queen och en vuxenroman. Båda är förstås i ett väldigt tidigt stadie.

Här har jag lappat upp grunden till den ena boken. Karaktärer, vem som är huvudperson och hur dom hänger ihop. Sedan är det synopsis som ska fram och efter det börjar jag skriva!

IMG_0150

Så här regnigt men mysigt var det igår när jag satt och skrev i min skrivarlya.

IMG_0347

Sedan vi hördes sist har jag hunnit flytta och renovera en lägenhet. Numera kan jag titulera mig Söderböna och jag försöker acklimatisera mig till stora mängder hipsters och ekologisk föda i butikerna. Jag trodde nog inte att det skulle vara en så stor omställning att byta stadsdel (från Kungsholmen) som det faktiskt har varit. Ännu känner jag mig inte riktigt hemma men ett sätt att göra mig lite mer hemmastad har varit att hitta en springrunda som jag gillar. Har upptäckt Årstaviken som är riktigt fin att springa längs. Annars har det varit ett riktigt dåligt löparår för min del. Jag har kommit efter en hel del med träningen eftersom jag har haft så mycket annat att stå i (byta jobb, flytta, ny bok och lite övrigt extra allt) och haft svårt att få ihop löpningen. Därför är det tveksamt om jag kommer att hinna i tillräckligt bra form till Stockholm Marathon 2014 (man vet dock aldrig, rätt var det är så står jag på startlinjen!) men för att vara på säkra sidan så har jag anmält mig till Helsingborgs första maraton som jag ska springa i september. Så just nu är det målet. Alltså nya tag. Att börja springa igen efter ett längre uppehåll är nästan som att börja om från början. Men det gör inte så mycket. Det viktiga för mig just nu är att få tillbaka löparglädjen igen. Det är prio och det vore väl själva fan om inte det skulle gå!

Och så lite bildresumé från senaste tiden!

Jag köpte min första måttstock.

IMG_0325

Valde kakel till det nya köket som var så här fint!

IMG_0174

Och har kört galet många turer till tippen i samband med flytten. Jag har en märklig kärlek till tippen och blir liksom lika glad varje gång jag är där.

IMG_0177

Ett TUNGT skåp kommer lastat! Min man och min bonusson kämpade med tunga möbler.

IMG_0250

Mitt nya favoritinstagramobjekt är vyer från söder! (Ni hittar mig på moaherngren på Instagram om ni vill följa mig där)

IMG_0285

2014-04-11 17.11.18-3

Jag har varit på en massa roliga författarbesök också. Här i trevliga Katrineholm häromveckan!

IMG_0242

Och varit med i Malou von Sivers Efter Tio med mina kära bröder. Nästa besök är den 20e april då jag gästar Nyhetsmorgon Söndag och pratar om min nya bok med härliga programledaren Tilde de Paula. Hoppas att vi ses då!

IMG_0287