Barfotalöpning och förläggarmöte

Hej kära bloggvänner!

Har börjat komma igång igen med löpningen efter avslutad penicillinkur. En sak som förvånade mig när jag sprang första gången i tisdags sedan maran är att jag fortfarande har så himla ont i musklerna. Som grym träningsvärk under passet. Men enligt CoachMia så är detta inte konstigt alls eftersom jag hade så mycket mjölksyra i benen under maran och mina ben var som två tunga cementblock av muskelsmärta. Min sjukgymnast, Silvio, som masserade mig vid Odenplan under Stockholm Marathon hade aldrig varit med om något liknande sa han. Och här fina Mia när vi sprang i tisdags!

a-93a75Pf4l3uRIFKjs2drG6ItvUsWkK7RgrBGDyDzw

xKuV6JOELHYX4xx4QPYrKaKtNate6eAVVKNzJOGujz4

Jag har även investerat i ett par barfotalöparskor! Mest för att jag är nyfiken på att testa något som så många pratar om och som ett komplement till mina vanliga pjuck. Jag testade dem idag och det var mycket ovant att springa utan någon dämpning. Ben och knän höll. Däremot så kan man säga att mina hälar inte var helt nöjda efteråt. AJ! Ska bli intressant att se hur benen känns imorgon efter dessa 7,5 km.
oaRoueYWDvXIrga3gqgfKEUP43dbfXiMPxiHRRvBT8s
vh-vh-CH6Ngl5RcJmX41JI0LM5fvREtZeVsc_TO3aMk

I fredags hade jag möte med min förläggare på Wahlström & Widström om min nya roman (utgivning mars 2014) och som för första gången läst boken i sin helhet. Jag var som vanligt otroligt nervös inför vad hon skulle tycka men till min stora glädje så var hon väldigt positiv. Vi gick igenom hela manuset och Åsa gav mig grymt bra feedback och synpunkter på delar av manuset som behöver jobbas med. Jag kommer ägna sommaren åt att bearbeta boken och ny deadline är första veckan i augusti då en ny version ska gå tillbaka till henne. Så här kommer vi att hålla på fram och tillbaka till typ december/januari när det är dags för korrektur och sedan tryck. Ser fram emot att sätta tänderna i manuset och längtar efter att vara tillbaka i min romanvärld med mina karaktärer som jag saknat när de har varit hos Åsa.
00XDlrJ487xl7jai1ipMKupLkRsQTPYvdMYlxWfmaOc

Och här min fina förläggare Åsa!

0b7eiSuAemdO1drKZTlRMNARuyOPiLn0b1G0UR4djUg

Nu tar jag min moppe och drar iväg på lite ledighet. Vi hörs och syns snart igen. Trevlig sommar!
6rQPGD0WKLhavpmgHjOqLTgTa-bItSDMRD5DPpet5UE